Spodbujamo podjetništvo!

Prostori Saša inkubatorja PC Standard, PC Rudarski dom


Poslovna cona Standard

Mestna občina Velenje je izvedla projekt pridobitve in opremljanja nove prostore inkubatorja za inkubirana podjetja ter nove coworking prostore za podjetniške ekipe. Prostori so opremljeni z najsodobnejšo IKT opremo ter opremo za hiter razvoj prototipov. Za inkubirana podjetja je na voljo 11 samostojnih pisarn v izmerah od 18 - 45 m2 (skupaj 854 m2), s 45-imi delovnimi mesti, s svojim skladiščnim prostorom in souporabo servisnih ter sejnih prostorov. 

11 sodobnih pisarn

Pisarna 1
Pisarna 2
Pisarna 3
Pisarna 4
Pisarna 5
Pisarna 6
Pisarna 7
Pisarna 8
Pisarna 9
Pisarna 10
Pisarna 11
31,6 m2
61,1 m2
39,5 m2
39,4 m2
25,2 m2
27,9 m2
57,6 m2
58,1 m2
55,2 m2
27, 7 m2
28,1 m2
Vlakec.si
Apo revizija
Skupina Foton
Klimatiziran.si 
Stilas d.o.o.
Arhena, d.o.o.
Olta, d.o.o.
Amibit, d.o.o.
BF dreams
Gramma, jezikovna šola
SAŠA inkubator d.o.o. 

nacrt_pisarne.png 

pisarna 3

Ugoden najem pisarn za mlada podjetja

Glede na to, da se mlada podjetja soočajo z visokimi začetnimi stroški, kjer velik del predstavlja predvsem strošek najemnin, mladim podjetjem omogočamo najem pisarniških prostorov po subvencioniranih cenah: prvo leto najema 1 € na m2, drugo leto 2 € na m2 in tretje leto 3 € na m2.

Trenutno so vse pisarne zasedene. Pogodbe z podjetji se sklepajo za obdobje 6-ih mesecev. V kolikor ste zainteresirani za najem pisarne, nam pišite in vas bomo sprotno obveščali o zasedenosti prostorov. 

Sejna soba

Sodobna sejna soba, ki lahko sprejme 40 ljudi in je opremljena tudi s pametno tablo, je na voljo inkubiranim podjetjem, ob predhodnem dogovoru pa je najem možen v skladu z uradnim cenikom SAŠA inkubatorja.

Coworking za podjetniške ekipe

V  novem coworking prostoru, ki  meri 145 m2, lahko hkrati konstantno ustvarja več kot 20 startup-ovcev. Na voljo je tudi sodoben skupni prostor (171 m2), ki je namenjen predvsem druženju članov start-up skupnosti in izvedbi večjih dogodkov.  Razvoju inovativnega podjetništva v SAŠA regiji je tako skupaj na voljo kar 1.846 m2 sodobno opremljenih prostorov.

V coworkingu je na voljo še 5 delovnih mest, ki jih lahko najamejo tudi fizične osebo. Cena mesečnega najema z vključenimi stroški znaša za 40 €.

Za najem prostorov je potrebna predhodna včlanitev v SAŠA inkubator

Ključni pogoj za najem prostorov je članstvo podjetja v SAŠA inkubatorju. Zato vsi zaineresirani za članstvo pošljite izpolnjeno vstopnico na elektronski naslov info@startupvelenje.si.
Na podlagi prejete vstopnice vas bomo kontaktirali in vas obvestili o terminu za razgovor s strokovno komisijo SAŠA inkubatorja.
Ekipa SAŠA inkubatorja vam bo na voljo za pomoč pri prijavi na razpis.


Poslovna cona Rudarski dom – razvojno tehnološko središče

PC Rudarski dom je primarno namenjen podjetjem s proizvodno dejavnostjo. Na voljo je:
•    pisarniški prostori (400 m2),
•    dve sejni sobi
•    proizvodni prostori (1600 m2).

Trenutno je objekt sicer zaseden, v kolikor ste mlado kreativno podjetje in vas zanima najem nam pišite na info@sasainkubator.si.

Podjetja, ki trenutno delujejo v PC Rudarski dom: 

Adesco, d.o.o.
Atei, d.o.o.
IE rešitve, d.o.o.
Antim, d.o.o.
Labis, d.o.o.
Marinšek & Marinšek
Robicomp, d.o.o.
TVK, d.o.o.
Vimosa, d.o.o.