Spodbujamo podjetništvo!

Novice in obvestila Startupi, coworking...

Štart:up Velenje

0 Komentarji
653

Pridružite se nam na neformalnem družabnem dogodku, kjer bomo gostili mlado podjetnico Jasno Grbić, ki je uspela z maslom za nego Tattoocare. Z vami bo delila nasvete in izskušnje kako začeti.

Jasna je v otroštvu želela postati sladoledarka, odvetnica ali kuharica. Zdaj pravi, da je sam svoj odvetnik, kuha in je sladoled v prostem času, ukvarja pa se s svojim izdelkom.


2016-08-06-161452_i960x600

Njena poslovna pot se je začela z operacijo hrbtenice, ki ji je pustila brazgotino čez cel hrbet. Zakrila jo je s tetovažo, ki jo je želela pravilno negovati, a ni dobila pravega kakovostnega mazila zanjo. Zato je izdelala svojega, ki je v osnovi zelo dobro mazilo za kožo, ki je potrebna kakršne koli obnove.

Predstavili vam bomo programe SAŠA inkubatorja, kjer ustvarjamo podporno okolje za razvoj podjetništva v SAŠA regiji in vam nudimo podporo pri razvoju podjetniške ideje.

Se vidimo :)

glava_logotipi

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3. 1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Zadnja posodobitev: sreda 15 marec 2017 12:36
Sorodne Novice: Start:up vikend Velenje Štart:up Savinjska
velenje SIO promocijski dogodek Štart:up Jasna Grbić

logo

Družba za podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o.
Šaleška cesta 2, 3320 Velenje
03/ 777 71 01