Spodbujamo podjetništvo!

Novice in obvestila Startupi, coworking...

Štart:up Savinjska

0 Komentarji
688

Pridružite se nam na neformalnih družabnih dogodkih, kjer boste spoznali mlade, ki so iz svojih hobijev razvili podjetniške ideje in bodo z vami delili nasvete kako začeti. Predstavili vam bomo programe SAŠA inkubatorja, kjer ustvarjamo podporno okolje za razvoj podjetništva v SAŠA regiji in vam nudimo podporo pri razvoju podjetniške ideje.

Ljubno ob Savinji

3. 2. 2017 ob 18. uri Klub Zgornjesavinjskih študentov

Gostje:

  • Gašper Tratnik: uspešen maneken, ustanovitelj podjetja GT Fashionista in GT MensFashion
  • Luka&Luka: Luka Krivec in Luka Potočnik sta prijatelja, ki želita na trg postaviti lastno pivo iz Zgornje Savinjske doline in na spletu ponuditi slovenske gurmanske proizvode.
  • Metka Tratnik: mlada podjetnica in ustanoviteljica blagovne znamke Tiesy, ki postavlja nov trend - unikatne ženske kravate in metuljčke,
  • Mitja in Igor: predstavnika mladega podjetja Olta, ki se ukvarja z razvojem spletnega portala za trženje in oddajanje privatnih namestitev.

Šmartno ob Paki

10. 2. 2017 ob 18. uri Hiša mladih - Galerija Dile

Gostje:

  • Anže Podgoršek: uspešen Šmarčan in ustanovitelj spletne trgovine z najljubšimi risanimi junaki malčkov Risani-junaki.si,
  • Metka Tratnik: mlada podjetnica in ustanoviteljica blagovne znamke Tiesy, ki postavlja nov trend - unikatne ženske kravate in metuljčke.

Nazarje

17. 2. 2017 ob 18. uri v Kulturnem domu Nazarje

Gostje:

  • Gašper Tratnik: uspešen maneken, ustanovitelj podjetja GT Fashionista in GT MensFashion,
  • Luka&Luka: Luka Krivec in Luka Potočnik sta prijatelja, ki želita na trg postaviti lastno pivo iz Zgornje Savinjske doline in na spletu ponuditi slovenske gurmanske proizvode,
  • Metka Tratnik: mlada podjetnica in ustanoviteljica blagovne znamke Tiesy, ki postavlja nov trend - unikatne ženske kravate in metuljčke,
  • Robert Tajnšek: vodja razvojnega oddelka pri Facility for Hotels - storitve v oblaku, ki lajša delo in pospeši komunikacijo med osebjem v hotelih.

glava_logotipi

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3. 1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Zadnja posodobitev: sreda 15 marec 2017 12:22
Sorodne Novice: Start:up vikend Velenje Štart:up Velenje
SIO promocijski dogodek Štart:up Ljubno ob Savinji Šmartno ob Paki Nazarje

logo

Družba za podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o.
Šaleška cesta 2, 3320 Velenje
03/ 777 71 01