Spodbujamo podjetništvo!

Novice in obvestila Startupi, coworking...

Podjetniška šola Mladi podjentik SAŠA regije

0 Komentarji
764

Velik potencial v SAŠA regiji predstavljajo mladi potencialni podjetniki, ki imajo veliko inovativnih idej, vendar jim primanjkuje znanja o podjetništvu.  Zato vse mlade, ki imate željo razvijati svoje poslovne veščine vabimo, da se nam pridružite vsak ponedeljek med 14:30 in 16:00 v sejni sobi Podjetniškega centra Standard.

Program šole je zasnovan tako, da  vsebinsko temelji na ustvarjalnih in poslovnih veščinah s podporo  pri razvoju poslovne ideje. Delavnice so usmerjenje v razvoj podjetniškega razmišljanja, testiranja idej na terenu oziroma pri potencialnih kupcih, oblikovanja ekipe za izvedbo, razvoja produkta, oblikovanje vitkega poslovnega modela. Podjetniške ideje ekip bodo ob zaključku tudi javno predstavljene.

Cilj programa je, da skozi delavnice potencialne podjetnike urimo veščin podjetniškega razmišljanja ter tako prispevamo k zagotavljanju podpornih storitev za mlade talente v lokalnem okolju.

glava_logotipi
Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3. 1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Zadnja posodobitev: sreda 15 marec 2017 13:35
Sorodne Novice: Odpiramo presojo idej za vključitev v programe SAŠA inkubatorja Podjetniška šola Mladi podjetnik Javno naročilo za izvedbo svetovanja podjetnikom v SAŠA inkubatorju Odprta spletna stran Saša inkubator
SIO podjetniška šola mladi podjetniki

logo

Družba za podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o.
Šaleška cesta 2, 3320 Velenje
03/ 777 71 01