Spodbujamo podjetništvo!

Novice in obvestila Startupi, coworking...

Javno naročilo za izvedbo svetovanja podjetnikom v SAŠA inkubatorju

0 Komentarji
1513

Predmet javnega naročila je izvedba svetovanj za ciljno skupino potencialnih podjetnikov ali obstoječa podjetja, ki so člani SAŠA inkubatorja in bodo potrebovali specialistično svetovanje za obdobje od decembra 2016 do decembra 2017. Ponudnik bo izvedel svetovanja v obsegu 100 ur, vendar ne več kot 35 ur na posamezno podjetniško idejo ali podjetje. 

glava1

Ponudnik mora zagotoviti svetovanje iz vseh spodaj naštetih področij:

-          razvoj produkta;

-          razvoj, oblikovanje ekipe;

-          razvoj poslovnega modela;

-          strategija vstopa na trg.

Operacijo delno financira Evropska unija Iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Ponudba mora na naslov naročnika prispeti najkasneje do srede, 14. 12. 2016 do 12. ure po elektronski pošti na naslov biljana.skarja@sasainkubator.si., navadni pošti oz. lahko ponudbo osebno prinesete v prostore SAŠA inkubatorja.

Za vsa dodatna pojasnila smo na voljo na telefonski številki 03 7777 104 ali na elektronskem naslovu: biljana.skarja@sasainkubator.si.

Celotno javno naročilo in obrazec najdete v prilogi:

javno_narocilo_svetovanje

JN_podjetnisko_svetovanje - Obrazec ponudba

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 12 december 2016 16:26
Sorodne Novice: Odpiramo presojo idej za vključitev v programe SAŠA inkubatorja Podjetniška šola Mladi podjentik SAŠA regije Odprta spletna stran Saša inkubator
javni razpis podjetniško svetovanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo

Družba za podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o.
Šaleška cesta 2, 3320 Velenje
03/ 777 71 01